HR-afdeling

Als HR-afdeling staan wij altijd voor onze medewerkers klaar. Sterker nog: persoonlijke aandacht is voor ons het allerbelangrijkste wat er is! Want ondanks het feit dat Royal Fassin groeit, houden we de lijntjes kort. Ons doel is dat iedere medewerker zich thuis voelt en zijn of haar werk met plezier doet. Alleen dan kan iedereen een maximale bijdrage leveren aan het succes van Royal Fassin. 

Als HR-team houden we ons bezig met de medewerker van vandaag en die van morgen. Zijn we op zoek naar een nieuwe collega? Dan houden we ons bezig met het opstellen van nieuwe vacatures, de werving en selectie, de sollicitatiegesprekken, de arbeidsvoorwaarden en een persoonlijk inwerkprogramma. Ook medewerkers die hier langer werken, komen ons vaak tegen. We begeleiden onze medewerkers waar nodig door mee te denken over de inzet, sturing en de motivatie. Daarnaast ontwikkelen we ook opleidingen en trainingen, om de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers op peil te houden. 

In totaal bestaat ons team uit vijf dames. Iedereen klopt graag bij ons aan voor een kop koffie en een goed gesprek. En dat is maar goed ook, want daar zijn we voor. Als je ergens mee zit of vragen hebt over HR-gerelateerde zaken, kom dan langs. Stuk voor stuk hebben we een luisterend oor en zijn we er goed in jou te motiveren.

HR-team

Leer ons kennen!

Wie is nou eigenlijk ‘het gezicht’ achter de HR-afdeling? Wij stellen ons graag aan je voor! 

Sharon
“Mijn werkdag is pas geslaagd als ik jou verder heb geholpen!”

Sharon Vonk (HR-adviseur)

Het eerste contact dat je als sollicitant hebt, is waarschijnlijk met onze enthousiaste HR-adviseur Sharon. Sharon houdt zich voornamelijk bezig met sollicitatieprocedures en inwerktrajecten van nieuwe medewerkers. Sharon is hét aanspreekpunt voor al jouw prangende vragen over de sollicitatieprocedure, de afdelingen bij Royal Fassin of de organisatie zelf. Sterker nog: een werkdag voor Sharon is pas écht geslaagd als ze jou verder heeft kunnen helpen! 

Het bijzondere aan Royal Fassin? Dat is volgens Sharon de energie die alle medewerkers met zich meedragen. ‘Iedereen draagt op zijn/haar manier een steentje bij om het iedere dag nét ietsje beter te doen, dat is mooi om te zien!' Daarnaast vindt Sharon de diversiteit in haar werk zo leuk. Het ene moment houdt ze zich bezig met sollicitaties en persoonlijke inwerkprogramma’s en het andere moment zet ze een vacature op sociale media. Daarnaast zijn er nog talloze andere interessante HR-projecten waar Sharon druk mee is.

Angelique Koster (HR-manager)

Al onze HR-medewerkers hebben een luisterend oor. In het bijzonder onze HR-manager Angelique! Angelique is veel in gesprek met leidinggevenden en medewerkers van Royal Fassin en ondersteunt medewerkers van diverse afdelingen bij hun werk. Ook houdt Angelique zich bezig met het opstellen en implementeren van ons HR-beleid. Kort gezegd zorgt Angelique ervoor dat iedereen zijn of haar werk op een fijne manier kan blijven doen!

Ondanks het feit dat Royal Fassin groeit, blijven de lijntjes kort. 'Medewerkers kunnen áltijd bij ons aankloppen!' Een dag van Angelique is dan ook pas echt geslaagd als ze de organisatie verder heeft kunnen helpen, op welke manier dan ook. 

Angelique Koster


‘Medewerkers mogen áltijd bij ons aankloppen!’

Hanneke Jansen

“Het leukste aan Royal Fassin is de kracht, de drive en de betrokkenheid van alle medewerkers. Iedereen heeft gesuikerd Fassin-bloed door zijn of haar aderen stromen!”

Hanneke Jansen  (HR-officer)

Als je bij Royal Fassin werkt, is de kans groot dat je regelmatig een gezellig praatje maakt met Hanneke.  Onze HR-officer Hanneke staat altijd klaar voor vragen over de cao, arbeidsvoorwaarden, vacatures, arbeidsongeschiktheid, opleidingen en nog veel meer… Eén ding is zeker: als je bij Hanneke bent geweest, is een glimlach gegarandeerd. Hanneke is een echte optimist en kan goed relativeren. Altijd fijn!

Hiernaast houdt Hanneke zich bezig met de voorbereidingen voor nieuwe medewerkers, het plannen en voorbereiden van gesprekken en het regelen van contracten of verzuimcijfers. Bovendien behoren ook opleidingen en trainingen tot haar takenpakket. Niet geheel onbelangrijk om de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers op pijl te houden.

Het leukste aan Royal Fassin? Dat is volgens Hanneke de kracht, drive en betrokkenheid van alle medewerkers. ‘Van directielid, tot magazijnmedewerker, van salesman tot de extruder-specialist; iedereen heeft gesuikerd Fassin-bloed door zijn of haar aderen stromen!’

Silke Arentsen (HR-medewerker)

De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers staat bij Royal Fassin hoog in het vaandel. Daarom houdt onze HR-medewerker Silke zich hier veel mee bezig! Silke beheert de digitale leeromgeving van Royal Fassin, ze organiseert opleidingen en beheert de werkinstructies. Met haar creatieve geest zorgt ze ervoor dat onze e-learnings leuk en uitdagend zijn om te volgen. Hiernaast houdt Silke zich bezig met andere HR-gerelateerde werkzaamheden, zoals HR-ondersteuning en het opstellen van introductieprogramma's. En natuurlijk kun je voor al je vragen altijd bij Silke aankloppen. 

Royal Fassin is volgens Silke een hele fijne organisatie om voor te werken. ‘Het proces waarmee we onze mooie producten maken, blijf ik bijzonder vinden!’ Daarnaast is het voor Silke belangrijk dat de sfeer goed is. ‘Als alles lekker loopt en we gelachen hebben, dan heb ik een topdag!’

Silke Arentsen

“Royal Fassin is een hele fijne organisatie om voor te werken!”
Loes

“Als je laat zien wat je kunt en ambitie hebt, dan krijg je bij ons de kans om door te groeien!”

Loes Degen (Opleider)

Als je laat zien wat je kunt en ambitie hebt, dan krijg je bij ons de kans om door te groeien! Loes Degen is Opleider bij Royal Fassin. Loes verzorgt intern trainingen aan collega’s in de productie. Als Opleider kent zij genoeg collega’s die als uitzendkracht in onze snoepfabriek zijn doorgegroeid naar een functie met meer verantwoordelijkheid en zelfs een vaste aanstelling hebben verdiend. Een mooie beloning voor het harde werken! 

Meer weten over de werkzaamheden van Loes? Lees hier een interview over de opleidingsmogelijkheden binnen Royal Fassin!

Navigatie