Wie is Royal Fassin?

Ken je die zure matten? Zeker als kind moet je die vroeger weleens hebben gegeten. Wist je dat wij die hebben uitgevonden? In 1985 om precies te zijn! Al was dat eerlijk gezegd een toevalstreffer. Of meer een samenloop van omstandigheden. Komen we nog op terug. 
Oké, als je zure matten kent, dan ken je ons in ieder geval al een beetje! Nu de rest van ons verhaal. Die zure matten zijn een voorbeeld van geëxtrudeerd snoepgoed. Over die productietechniek, waarin we de wereldwijde specialist en marktleider zijn, vertellen we zo nog wat meer. Verder zijn we al sinds 1910 een echt familiebedrijf. Als derde generatie staan Thomas en Patricia Fassin voor langdurige relaties met medewerkers, klanten en snoepeters van over de hele wereld. Deze visie zie je ook weer terug in de waarden van ons bedrijf.

 

Onze bedrijfswaarden

In 2010, toen we honderd jaar bestonden, kregen we onze koninklijke titel. En die titel brengt verantwoordelijkheden met zich mee die we graag op ons nemen. 

Our values
Extrusion specialist


Bijzondere techniek

In 1975 veranderde Royal Fassin de snoepwereld door een bestaande techniek uit een andere industrie te transformeren. De rest is geschiedenis. 


Candy Castle 

In ’s-Heerenberg en omgeving wordt onze fabriek in de volksmond ook wel Candy Castle genoemd. En dat past best goed bij de fantasierijke wereld waarin wij ons bevinden. 

Candy Castle
Bekend van


Bekend van 

We noemden al de zure matten, maar er is meer! Zo zijn we de afgelopen jaren bijvoorbeeld ook druk geweest met een gezond alternatief voor snoep. 


Geschiedenis 

1910 was het begin van een eindeloze traktatie. Onze historie brengt ons langs een lange reeks mijlpalen waarop we toch wel trots zijn.
 

Geschiedenis
Navigatie