Extrusie specialist 

Wij waren de eerste producent die de extrusietechnologie hanteerde om snoepgoed te produceren. Dat startte allemaal in 1975. In de plastic-industrie werd deze technologie al gebruikt om plastic producten mee te vormen. Wij kwamen op het idee om deze techniek ook voor de productie van snoep te gebruiken. Dus op basis van deze techniek bouwden we zelf een complete productielijn die we de afgelopen decennia constant ontwikkelden, verbeterden en uitbreidden. 

Dankzij deze innovatie en onze volledige focus hierop, hebben we een unieke én leidende positie als extrusie-specialist in de mondiale snoepgoedmarkt. In 2004 hebben we trouwens de extrusietechnologie eens op de proef gesteld. We maakten een belt van 2004 meter lang. Dat leverde ons een plek op in het ‘Guinness book of records’.

Onze Snoepfabriek

Onze vacatures

 • Vacature Lijnoperator

  (Extruder) Lijnoperator

  De productie van het lekkerste snoep, zoals onze bekende zure matten en de producten van Katja, beginnen bij jou als Operator!

 • Berno

  Manager productie proces

  Ter opvolging van een interim functie invulling, zijn wij op zoek naar een manager productie proces voor 36 uur per week in dagdienst

  HBO werk- en denkniveau met verstand van procestechniek , 's-Heerenberg , 36 uur

 • Royal-Fassin-bewerkt_048 Hanneke

  HR adviseur

  Als gevolg van organisatiegroei en verdere professionalisering van de afdeling HR, zoeken wij een HR adviseur voor 32-36 uur per week

  's-Heerenberg , 32-36 , Hbo

 • HSE bewerkt

  Arbo- en Milieucoördinator

  Omdat de veiligheid en gezondheid van onze mensen voorop staat, zoeken wij een Arbo- en Milieucoördinator voor 36 uur per week!

  's-Heerenberg

Alle vacatures

Navigatie