Extrusie specialist 

Wij waren de eerste producent die de extrusietechnologie hanteerde om snoepgoed te produceren. Dat startte allemaal in 1975. In de plastic-industrie werd deze technologie al gebruikt om plastic producten mee te vormen. Wij kwamen op het idee om deze techniek ook voor de productie van snoep te gebruiken. Dus op basis van deze techniek bouwden we zelf een complete productielijn die we de afgelopen decennia constant ontwikkelden, verbeterden en uitbreidden. 

Dankzij deze innovatie en onze volledige focus hierop, hebben we een unieke én leidende positie als extrusie-specialist in de mondiale snoepgoedmarkt. In 2004 hebben we trouwens de extrusietechnologie eens op de proef gesteld. We maakten een belt van 2004 meter lang. Dat leverde ons een plek op in het ‘Guinness book of records’.

Onze Snoepfabriek

Onze vacatures

 • Sharon

  HR adviseur

  Als gevolg van organisatiegroei en verdere professionalisering van de afdeling HR, zoeken wij een HR adviseur voor 32-36 uur per week

  's-Heerenberg , 32-36 , Hbo

 • Senior QA Manager

  Senior Q&A-medewerker

  Als senior Q&A-medewerker bij Royal Fassin ben je verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en ontwikkelen van ons kwaliteitsmanagementsysteem.

  32-36 , Hbo

 • Supply & Demand planner

  Demand planner

  Als demand planner ben je verantwoordelijk voor het S&OP (sales en operations) planningsproces.

  's-Heerenberg , 36 uur , Hbo

 • Royal Fassin extruder operator 1920x1440

  Extruder Operator

  De productie van het lekkerste snoep, zoals onze bekende zure matten en de producten van Katja, beginnen bij jou als Extruder Operator.

  Mbo niveau 4

Alle vacatures

Navigatie