Extrusie specialist 

Wij waren de eerste producent die de extrusietechnologie hanteerde om snoepgoed te produceren. Dat startte allemaal in 1975. In de plastic-industrie werd deze technologie al gebruikt om plastic producten mee te vormen. Wij kwamen op het idee om deze techniek ook voor de productie van snoep te gebruiken. Dus op basis van deze techniek bouwden we zelf een complete productielijn die we de afgelopen decennia constant ontwikkelden, verbeterden en uitbreidden. 

Dankzij deze innovatie en onze volledige focus hierop, hebben we een unieke én leidende positie als extrusie-specialist in de mondiale snoepgoedmarkt. In 2004 hebben we trouwens de extrusietechnologie eens op de proef gesteld. We maakten een belt van 2004 meter lang. Dat leverde ons een plek op in het ‘Guinness book of records’.

Onze Snoepfabriek

Onze vacatures

 • Werken bij - Arbo coordinator 1920x1440

  Teamcoördinator Inpak

  Voor onze inpakafdeling zoeken wij een Teamcoördinator (36 uur per week)

 • Royal Fassin teamleider 1920x1440

  Manager Technische Dienst

  Je bent een breed technisch onderlegde en bedrijfskundig ingestelde people manager die van aanpakken weet en denkt in mogelijkheden.

 • Royal-Fassin-bewerkt_048 Hanneke

  HR Adviseur

  Vanwege de groei en verdere professionalisering van de HR afdeling, zijn we op zoek naar een enthousiaste, hands-on en gedreven HR Adviseur.

 • Stef (1)

  Supply Chain Manager

  Voor onze logistieke afdeling zoeken wij een Supply Chain Manager voor 36 uur per week.

Alle vacatures

Navigatie