Extrusie specialist 

Wij waren de eerste producent die de extrusietechnologie hanteerde om snoepgoed te produceren. Dat startte allemaal in 1975. In de plastic-industrie werd deze technologie al gebruikt om plastic producten mee te vormen. Wij kwamen op het idee om deze techniek ook voor de productie van snoep te gebruiken. Dus op basis van deze techniek bouwden we zelf een complete productielijn die we de afgelopen decennia constant ontwikkelden, verbeterden en uitbreidden. 

Dankzij deze innovatie en onze volledige focus hierop, hebben we een unieke én leidende positie als extrusie-specialist in de mondiale snoepgoedmarkt. In 2004 hebben we trouwens de extrusietechnologie eens op de proef gesteld. We maakten een belt van 2004 meter lang. Dat leverde ons een plek op in het ‘Guinness book of records’.

Onze Snoepfabriek

Onze vacatures

 • Royal-Fassin-bewerkt_093

  Medewerker Kwaliteitsbeheer

  Omdat een van onze collega’s intern een andere rol gaat vervullen, zoeken wij een medewerker kwaliteitsbeheer voor 36 uur

 • Werken bij - inpakmedewerker 1920x1440

  Productiemedewerker

  Ben jij op zoek naar een baan in onze snoepfabriek? Hartstikke leuk dat je bij ons wilt komen werken!

 • Supply & Demand planner

  Applicatiebeheerder

  Om onze applicaties innovatiever en slimmer te laten werken, zoeken wij een applicatiebeheerder voor 32-36 uur per week

 • Royal-Fassin-bewerkt_004

  Technische magazijn beheerder

  Vanwege de uitbreiding van onze Technische Dienst zoeken wij een Technisch Magazijn Medewerker voor 36 uur per week (dagdienst)

Alle vacatures

Navigatie