Extrusie specialist 

Wij waren de eerste producent die de extrusietechnologie hanteerde om snoepgoed te produceren. Dat startte allemaal in 1975. In de plastic-industrie werd deze technologie al gebruikt om plastic producten mee te vormen. Wij kwamen op het idee om deze techniek ook voor de productie van snoep te gebruiken. Dus op basis van deze techniek bouwden we zelf een complete productielijn die we de afgelopen decennia constant ontwikkelden, verbeterden en uitbreidden. 

Dankzij deze innovatie en onze volledige focus hierop, hebben we een unieke én leidende positie als extrusie-specialist in de mondiale snoepgoedmarkt. In 2004 hebben we trouwens de extrusietechnologie eens op de proef gesteld. We maakten een belt van 2004 meter lang. Dat leverde ons een plek op in het ‘Guinness book of records’.

Onze Snoepfabriek

Onze vacatures

 • Royal-Fassin-bewerkt_004

  Teamleider warehouse

  Omdat wij onze logistieke processen verder willen optimaliseren, zoeken wij een teamleider warehouse voor 36 uur per week in dagdienst

 • Vacature Lijnoperator

  (Extruder) Lijnoperator

  De productie van het lekkerste snoep, zoals onze bekende zure matten en de producten van Katja, beginnen bij jou als Operator!

 • Marijn - kopie

  Manager Productie

  Vanwege de verdere professionalisering van de organisatie, zijn we op zoek naar een praktische en pragmatische Manager Productie!

 • Werken bij - inpakmedewerker 1920x1440

  Productiemedewerker

  Ben jij op zoek naar een baan in onze snoepfabriek? Hartstikke leuk dat je bij ons wilt komen werken!

Alle vacatures

Navigatie