Extrusie specialist 

Wij waren de eerste producent die de extrusietechnologie hanteerde om snoepgoed te produceren. Dat startte allemaal in 1975. In de plastic-industrie werd deze technologie al gebruikt om plastic producten mee te vormen. Wij kwamen op het idee om deze techniek ook voor de productie van snoep te gebruiken. Dus op basis van deze techniek bouwden we zelf een complete productielijn die we de afgelopen decennia constant ontwikkelden, verbeterden en uitbreidden. 

Dankzij deze innovatie en onze volledige focus hierop, hebben we een unieke én leidende positie als extrusie-specialist in de mondiale snoepgoedmarkt. In 2004 hebben we trouwens de extrusietechnologie eens op de proef gesteld. We maakten een belt van 2004 meter lang. Dat leverde ons een plek op in het ‘Guinness book of records’.

Onze Snoepfabriek

Onze vacatures

 • Senior QA Manager

  HR officer

  Omdat onze collega een nieuwe uitdaging aangaat, zoeken wij een HR officer voor 28-36 uur per week!

  's-Heerenberg , 28-36 uur

 • Marijn

  Unitleider inpak

  Als gevolg van verdere organisatieprofessionalisering van de afdeling operations, zijn wij op zoek naar een unitleider inpak voor 36 uur per week in dagdienst

  's-Heerenberg , 36 uur

 • Sharon

  HR adviseur

  Als gevolg van organisatiegroei en verdere professionalisering van de afdeling HR, zoeken wij een HR adviseur voor 32-36 uur per week

  's-Heerenberg , 32-36 , Hbo

 • Royal Fassin extruder operator 1920x1440

  Extruder Operator

  De productie van het lekkerste snoep, zoals onze bekende zure matten en de producten van Katja, beginnen bij jou als Extruder Operator.

  Mbo niveau 4

Alle vacatures

Navigatie