HR-afdeling

Leer ons kennen!

Wie is nou eigenlijk ‘het gezicht’ achter de HR-afdeling? Wij stellen ons graag aan je voor! 

Als HR-afdeling staan wij altijd voor onze medewerkers klaar. Sterker nog: persoonlijke aandacht is voor ons het allerbelangrijkste wat er is! Want ondanks het feit dat Royal Fassin groeit, houden we de lijntjes kort. Ons doel is dat iedere medewerker zich thuis voelt en zijn of haar werk met plezier doet. Alleen dan kan iedereen een maximale bijdrage leveren aan het succes van Royal Fassin. 

Als HR-team houden we ons bezig met de medewerker van vandaag en die van morgen. Zijn we op zoek naar een nieuwe collega? Dan houden we ons bezig met het opstellen van nieuwe vacatures, de werving en selectie, de sollicitatiegesprekken, de arbeidsvoorwaarden en een persoonlijk inwerkprogramma. Ook medewerkers die hier langer werken, komen ons vaak tegen. We begeleiden onze medewerkers waar nodig door mee te denken over de inzet, sturing en de motivatie. Daarnaast ontwikkelen we ook opleidingen en trainingen, om de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers op peil te houden. 

In totaal bestaat ons team uit vijf dames. Iedereen klopt graag bij ons aan voor een kop koffie en een goed gesprek. En dat is maar goed ook, want daar zijn we voor. Als je ergens mee zit of vragen hebt over HR-gerelateerde zaken, kom dan langs. Stuk voor stuk hebben we een luisterend oor en zijn we er goed in jou te motiveren.

HR-team

Angelique Koster (HR-manager)

Al onze HR-medewerkers hebben een luisterend oor. In het bijzonder onze HR-manager Angelique! Angelique is veel in gesprek met leidinggevenden en medewerkers van Royal Fassin en ondersteunt medewerkers van diverse afdelingen bij hun werk. Ook houdt Angelique zich bezig met het opstellen en implementeren van ons HR-beleid. Kort gezegd zorgt Angelique ervoor dat iedereen zijn of haar werk op een fijne manier kan blijven doen!

Ondanks het feit dat Royal Fassin groeit, blijven de lijntjes kort. 'Medewerkers kunnen áltijd bij ons aankloppen!' Een dag van Angelique is dan ook pas echt geslaagd als ze de organisatie verder heeft kunnen helpen, op welke manier dan ook. 

Angelique Koster


‘Medewerkers mogen áltijd bij ons aankloppen!’

Hanneke Jansen

“Het leukste aan Royal Fassin is de kracht, de drive en de betrokkenheid van alle medewerkers. Iedereen heeft gesuikerd Fassin-bloed door zijn of haar aderen stromen!”

Hanneke Jansen  (HR-officer)

Als je bij Royal Fassin werkt, is de kans groot dat je regelmatig een gezellig praatje maakt met Hanneke.  Onze HR-officer Hanneke staat altijd klaar voor vragen over de cao, arbeidsvoorwaarden, vacatures, arbeidsongeschiktheid, opleidingen en nog veel meer… Eén ding is zeker: als je bij Hanneke bent geweest, is een glimlach gegarandeerd. Hanneke is een echte optimist en kan goed relativeren. Altijd fijn!

Hiernaast houdt Hanneke zich bezig met de voorbereidingen voor nieuwe medewerkers, het plannen en voorbereiden van gesprekken en het regelen van contracten of verzuimcijfers. Bovendien behoren ook opleidingen en trainingen tot haar takenpakket. Niet geheel onbelangrijk om de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers op pijl te houden.

Het leukste aan Royal Fassin? Dat is volgens Hanneke de kracht, drive en betrokkenheid van alle medewerkers. ‘Van directielid, tot magazijnmedewerker, van salesman tot de extruder-specialist; iedereen heeft gesuikerd Fassin-bloed door zijn of haar aderen stromen!’

Navigatie