Kwaliteitsbeheer

Snoepgoed van Royal Fassin verlaat ons pand niet zomaar. Sterker nog, hier gaat een enorme kwaliteitscontrole aan vooraf. Bij Royal Fassin leggen we de lat hoog en moeten de kwaliteit en veiligheid van ons snoepgoed optimaal zijn. Ons snoepgoed moet natuurlijk een lekkere én veilige traktatie blijven. Daarom blijft de afdeling Kwaliteitsbeheer controleren, controleren en nog eens controleren… 

Dit gaat veel verder dan alleen controle over de kleur, de geur, de smaak en het uiterlijk. We beginnen al met de controle van de grondstoffen die binnenkomen. Ook beheren wij de recepten, controleren wij de verpakkingsmaterialen en het verpakte gewicht waarmee het snoep onze fabriek verlaat. Bovendien beantwoorden wij vragen van klanten en zijn we betrokken bij hygiëne-inspecties in de fabriek. Een uitgebreid pakket dus, met een belangrijke doelstelling: de hoogst mogelijke kwaliteit en voedselveiligheid van ons snoep!

Hiermee zorgen we ervoor dat klanten niet voor onaangename verrassingen komen te staan. De kwaliteit moet zodanig zijn dat consumenten de producten graag willen blijven kopen en met een gerust hart als traktatie aan hun kinderen geven.

Alle medewerkers op de afdeling Kwaliteitsbeheer hebben een oog voor detail en de wens om alleen het beste snoepgoed te leveren. Er is dan ook 24 uur per dag iemand van Kwaliteitsbeheer aanwezig om de boel in goede banen te leiden! 

Kwaliteitsbeheer
Navigatie