Marketing & Sales 

Al die lekkere snoepjes die dagelijks van de brand rollen, moeten natuurlijk wel verkocht worden. Zonder klanten, geen Royal Fassin! Gelukkig hoeven we ons hier dankzij de toppers van Marketing & Sales geen zorgen over te maken. Dagelijks houden zij de markt in de gaten en onderhouden ze contact met (potentiële) klanten. Het doel? Een goede balans tussen vraag en aanbod, waardoor de productie optimaal kan blijven draaien! 

Als afdeling Marketing & Sales zijn we onderverdeeld in Verkoop, Marketing & Communicatie, Productmanagement, Klantenservice en Design. Samen zijn wij grotendeels verantwoordelijk voor gezonde resultaten van ons bedrijf. We dragen de ambities van Royal Fassin met ons mee en kijken vooruit naar de toekomst. Is ons doel om te groeien? Dan denken wij na over een strategie, een nieuw product of een promotieactie. Ook de prijsontwikkeling behoort tot ons takenpakket. Als een grondstof duurder wordt, passen wij de prijs aan om rendabel te blijven produceren. 

Al bijna 110 jaar is Royal Fassin een prachtig familiebedrijf. Dat is mede te danken aan de vaste klanten van ons snoepgoed. Omdat we dit graag in stand houden, is het aan ons om de contacten warm te houden en de klanten altijd te helpen. Dit doen we niet alleen tussen 9 en 5. Veel van onze klanten zijn namelijk internationaal en we reizen heel wat af. 

Ons team is een mooie mix van ervaren seniors en collega’s die net van de opleiding af komen. Al onze Marketing & Salestoppers zijn flexibel, creatief, accuraat en vindingrijk. Bovendien geven we niet snel op! We kunnen incasseren, maar blijven standvastig. We zijn sociaal, maar geven ook onze grenzen aan.  

Marketing & Sales
Navigatie