Supply Chain

Voordat ons lekkere snoepgoed het pand verlaat, gaat het langs een heleboel afdelingen. En om te zorgen dat hele proces – van inkoop tot levering - soepel verloopt, houden onze mensen van Supply Chain alles nauwkeurig in de gaten. Met als doel? De beste service en leverbetrouwbaarheid voor onze klanten. Want natuurlijk staat de klant op nummer één!  

De afdeling Supply Chain is het hart van Royal Fassin. Wij hebben de belangrijke taak om alle afdelingen in de snoepketen nauwkeurig in de gaten te houden. Het is van belang dat wij op de hoogte zijn van alle dagelijkse gebeurtenissen en veranderingen in processen. Vragen die ons bezighouden zijn: 'loopt de productie nog volgens planning?’ Of ‘is het verpakkingsmateriaal al binnen?’ En natuurlijk proberen wij altijd te voldoen aan de wensen van de klant. 

In ons ERP systeem SAP houden wij overzicht over alle gegevens van de afdelingen Customer Service, Planning, Inkoop, Operations en Logistiek. Van productieplanning tot klantlevering, tot de logistieke keuzes van de organisatie. Het is onze verantwoordelijkheid dit allemaal te analyseren en proactief te reageren. Hierbij houden we altijd de service en leverbetrouwbaarheid van klanten in ons achterhoofd. 

Wij werken met een gevarieerde club van zowel jonge starters als ervaren collega’s die al meer dan tien jaar voor Royal Fassin werken. De afdeling bestaat uit Supply en Demand planners, een logistiek medewerker, een supply chain engineer, een supply chain manager en een teamleider magazijn met zes magazijnmedewerkers. Onze collega’s zijn stuk voor stuk analytisch, proactief en creatief, en kunnen snel schakelen.

Supply Chain
Navigatie