Onze snoepfabriek

Blijf verbaasd, wees gepassioneerd en laat je fascineren! Al meer dan 100 jaar doet Royal Fassin dat als koninklijk Nederlands bedrijf met snoepgoed vanuit ’s-Heerenberg, nabij de Duitse grens. Hier is in 1993 onze huidige fabriek gebouwd. De markante hoektoren geeft de fabriek een bijzonder opvallende vorm. Buren zijn de fabriek daarom ‘Candy Castle’ gaan noemen. De regio kent ons als ‘snoepjesfabriek’ én van ‘Katja’.

Vanuit onze snoepfabriek werken we dagelijks met hart en ziel aan topkwaliteit verantwoord snoepgoed. We hebben sinds 2016 in ’s-Heerenberg een tweede productielocatie. Beide fabrieken zijn eersteklas productiefaciliteiten waarin we met moderne technieken en toegewijde mensen onze innovatieve snoepproducten maken. Onze werkwijze is zorgvuldig en no-nonsense. Samen voelen we ons verantwoordelijk voor het aanbieden van het lekkerste snoepgoed aan klanten en snoepeters over de hele wereld.

Onze Snoepfabriek

Onze vacatures

 • Royal-Fassin-bewerkt_040

  Junior Account Manager

  Ter uitbreiding van de afdeling commercie zoeken wij een enthousiaste Junior Account Manager

  36 uur per week , HBO

 • Royal Fassin teamleider 1920x1440

  Teamleider

  Als teamleider ben je het eerste aanspreekpunt binnen jouw productieteam en draag je zorg voor een optimaal productieresultaat

  HBO werk- en denkniveau , Drieploegendienst - 36 uur per week

 • Werken bij - Verpakkingstechnicus 1920x1440

  Verpakkingstechnicus

  Als verpakkingstechnicus ben je verantwoordelijk voor het optimaal draaien van het verpakkingsproces.

  Technische Dienst & Engineering , Mbo Techniek niveau 3

 • Royal Fassin extruder operator 1920x1440

  Extruder Operator

  De productie van het lekkerste snoep, zoals onze bekende zure matten en de producten van Katja, beginnen bij jou als Extruder Operator.

  Operations , Mbo niveau 2

Alle vacatures

Navigatie