Operations

Daar waar het gebeurt, dat is natuurlijk de operatie! Zo’n 300 mensen werken op twee verschillende locaties met hart en ziel aan de productie van ons heerlijke, verantwoorde snoepgoed. Hier komt veel bij kijken. Voordat ons snoepgoed het pand verlaat gaat het langs de Controlroom, de Inpak, de Extruder Operation, de Massabereiding en Palletisering. Allemaal onderdelen van de operatie!

Bij Royal Fassin lopen we graag voorop en leggen we de lat hoog. Niet alleen met innovatief snoepgoed, maar ook met innovatieve technieken. Wist je bijvoorbeeld dat wij wereldwijd bekend staan als marktleider van de bijzondere extrusietechniek? Daar zijn we trots op. Na de productie moeten onze snoepjes natuurlijk ook ingepakt worden. Daarvoor gebruiken we moderne horizontale en verticale verpakkingsmachines. Bovendien beschikken we over nieuwe controleapparaten om de veiligheidsnormen te waarborgen.

In ons team werkt een mooie mix aan mensen. Van jong tot oud, van vaste kracht tot vakantiemedewerker: je vindt ze hier allemaal. Samen hebben we één doel: het produceren van lekker en verantwoord snoep voor snoepeters over de hele wereld. En wanneer iemand een smaakvolle baan op de operatie bemachtigd heeft, gaat hij of zij vaak niet snel meer weg. We hebben veel ervaren krachten op de afdeling en vieren regelmatig een jubileum. 

Dit kan weleens te danken zijn aan onze gezellige werksfeer die hoort bij een familiebedrijf. Dat voel je gelijk! Als nieuwe medewerker word je open ontvangen en hoor je er meteen bij. Je wordt geholpen door ervaren collega’s en leert snel wat je moet doen. Daarnaast blijft het werk bij Royal Fassin uitdagend. We zorgen ervoor dat jij je persoonlijk kan ontwikkelen en bieden diverse trainingen en opleidingen aan. Hierdoor blijven al onze medewerkers up-to-date.

Werken bij - Allround monteur 1920x1440
Navigatie