Technische Dienst & Engineering

Elke dag rollen er heel veel snoepjes van de band; van zure matten tot sticks en bergen snoepveters. In het proces dat daaraan vooraf gaat, moet alles kloppen. Onze afdeling Technische Dienst & Engineering zorgt ervoor dat onze fabriek – of beter gezegd, ons snoepgoed - op rolletjes loopt. Deze club – bestaande uit ruim twintig slimme techneuten - houdt zich dan ook dagelijks bezig met een ongestoorde voortgang van de productie van het lekkerste snoepgoed! 

De afdeling Technische Dienst & Engineering is verantwoordelijk voor het machine onderhoud en onderhoud aan installaties en gebouwen. Onze monteurs en technici houden zich onder meer bezig met reparatie- en inspectiewerkzaamheden en het analyseren van storingen/stilstanden op onze productieafdelingen. Maar ook ondersteunen zij bij verbeter- en uitbreidingsprojecten. 

Royal Fassin investeert in productietechnologie, maar heeft ook nog oudere installaties staan. Hierdoor kom je bij ons op technisch gebied echt alles tegen. De afdeling speelt een cruciale rol met betrekking tot de veiligheid en de kwaliteit. Hierdoor heeft een medewerker Technische Dienst een zeer veelzijdige en gewaardeerde functie. Volop uitdagingen dus!  

Op de afdeling heerst een fijne sfeer. We zijn flexibel ingesteld, altijd punctueel en zeer oplossingsgericht. We staan graag voor elkaar en voor onze collega’s klaar, zodat alles werkt zoals het hoort te werken! Altijd.

Werken bij - Allround monteur 1920x1440
Navigatie